Träffar
 
Vårträff 2019

Årets vårträff genomfördes den 26-28 april i fiskeläget Sandhamn i Blekinge. Till träffen kom 22 bilar och dess besättningar. Vi hade, som oftast vid träffarna, tur med vädret och många satt ute under fredagen i solen och njöt. På kvällen fick vi låna hamnkrogen "Sailing Inn" för samvaro där vi åt och drack medhavd kost.
Till kvällen kom Forsbergs Vd Maria Valentin för att berätta om deras verksamhet och samarbete med klubben. Forsbergs finns nu på 7 platser i landet, men saknar återförsäljare i norr.
Under lördagen genomfördes en resa till Karlskrona där ett besök på Marinmuseet var huvudattraktionen.
Lördagkvällen lånade vi några stugor för samvaro där förfriskningar och tilltugg serverades innan middagen på hamnkrogen, som serverade en magnifik buffé med såväl fisk som kött. Restaurangen kan varmt rekommenderas för sin goda mat och välvilja att skapa trivsel.
Det var särskillt roligt att så många nya medlemmar hörsammat kallelsen och kommit till träffen. Våra träffar är ett bra forum för att byta erfarenheter och tips om såväl bilarnas skötsel som resetips.
Under söndagen skildes vi åt, efter en trevlig helg, för att köra hemåt eller ut i världen som några gjorde direkt. Nästa träff med klubben blir redan i maj då vi genomför ett fabriksbesök hos Niesmann i Polch.
Ett stort tack till kassören Björn Nordbeck och hustru Barbro för en fint arrangerad vårträff.

 

Fabriksbesök i Polch 2019

I år är det åter möjligt att besöka Niesmann fabriken i Polch för att följa produktionen av Niesmannbilar. Besöker genomförs måndagen den 27 maj. Dessvärre kommer bara ca 15 ekipage och dess besättningar kunna delta, bl.a. beroende på ställplatsens storlek, och att vårt besök inte får inkräkta på produktionen. Ytterligare information kommer presenteras här senare. Anmälan om deltagande sänds till ordf@nibimhc.se. Beroende på intresse för deltagande kommer de som inte varit med tidigare att få förtur.

 

Till början på sidan