Träffar 2024
 

Vårträffen genomfördes den 10-12 maj på Granvik Event vid Vättern.
Det var 14 bilar anmälda, men en lämnade återbud mycket sent så 13 bilar med besättning anlände under fredagen. Vi blev anvisade plats på den stora gräsplanen närmast Vättern. Vädret var mycket vackert och många minglade och solade sig under eftermiddagen. På kvällen åt och drack vi medhavd kost i ett partytällt som ställts till vårt förfogande. På lördagen genomförde styrelsen ett möte, och på eftermiddagen tävlade vi i en rolig femkamp i fem-mannalag. Vid 18-tiden intog vi Puben där det serverades en läcker middag med dryck ifrån baren. Prisutdelningen från dagens femkampen genomfördes, och min blygsamhet förbjuder mig att berätta vilket lag som vann med tre grensegrar. Samvaron varade till sent på kvällen. På söndag förmiddag skiljdes vi för egna äventyr eller resa hemåt.

Fabriksbesök i Polch
8 ekipage med besättning hade hörsammat inbjudan till fabriken och samlades på fabrikens ställplats, som delvis reserverats för vårt behov. Bilarna kom från olika håll, några på väg hemåt från sydligare breddgrader, andra från Sverige. Efter sedvanligt hälsande och mingel gjorde vi följe till Alter Bahnhof för mat och dryck. När vi var mätta dök tre glada gossar från Forsbergs upp med dryck och tilltugg.
Nästa dag efter lunch var det besök i fabriken där Cecile och Philip tog emot oss och presenterade verksamheten. På fråga om vem "Bischoff" är kunde de inte lämna svar men lovade att återkomma. Rundvandringen var mycket intressant och givande trots att det, vid tillfället, "bara" producerades Ismove i fabriken. Produktionen gav ett förtroendegivande  intryck. När vi tagit av gästvästarna bjöds det på god fika och Niklas från Forsbergs presenterade deras verksamhet och framtida utmaningar. Efter fikat fanns möjlighet att beskåda de utställda bilarna i utställningahallen, där en del dräglade ordentligt och räknade valutakurser. På kvällen blev det grillning vid våra bilar och det dukades långbord.
Träffen avslutades nästa dag med stor gruppkram och vi for åt olika håll för nya äventyr. Reiner Berndt höll i pennan.  

 

Till början på sidan